KAMPÜSE GİRİŞ ÇIKIŞLAR VE ÖĞRENCİ KİMLİĞİ

• Kampüse hafta içerisinde araçla giriş yapan öğrenciler, ana giriş kontrol noktalarında kimlik ve HGS etiketi kontrolüne tabi tutulmaktadır. Ayrıca, araçta bulunan kişi/kişiler güvenlik amacıyla ID kart kontrolüne tabi tutulur. HGS etiketi olmayan araç veya kampüse giriş yasağı bulunan öğrenci kampüse alınmaz.
  • Hafta içinde kampüse araçla giriş yapan öğrenciler ve beraberindeki kişiler, giriş kontrol noktalarında ID kart ve HGS etiketi kontrolüne tabi tutulmaktadır. HGS etiketi olmayan araç veya kampüse giriş yasağı olan öğrenciler kampüse alınmaz.
  • Misafirlerin girişleri kimlik kayıtları yapılarak sağlanır.
  • ID kartlar kişiye özeldir, başkaları ile paylaşılamaz, ID kartını başkaları ile paylaştığı tespit edilen öğrenciler hakkında YÖK disiplin yönetmeliği gereğince işlem başlatılır.
  • Öğrenci: kimlik bilgileri hakkında yanlış bilgi verdiği durumlarda YÖK disiplin yönetmeliği gereğince işlem başlatılır.
  • Yurt binalarına kartlı turnikelerden giriş yapılmaktadır.